Blog

Prezenta copiilor la receptia unei nunti

Discutia cu privire la aducerea copiilor la o nunta devinde intotdeauna aprinsa. Pe de o parte veti intampina voci, cel mai adesea persoane care au copii, care cred ca cei mici adauga o anumita magie atmosferei de nunta. De cealalta parte se afla persoanele fara copii care sustin cu diverse argumente ca cei mici nu au ce cauta la astfel de evenimente pentru ca fac galagie si alte stricaciuni. Mai exista o tabara a familiilor ce au copii, dar care nu doresc sa-i aduca la nunta pentru ca isi doresc un timp de calitate alaturi de ceilalti invitati, fara sa fie mereu cu ochii dupa copii.

In cele din urma, ultimul cuvand este al mirilor si numai acestia pot decide daca isi doresc o nunta cu sau fara copiii invitatilor prezenti la eveniment. Ideea este ca invitarea copiilor nu ar trebui sa fie un ceva rau, mai ales ca sunt atat de multe lucruri pe care acestia le pot face pentru a condimenta nunta.

Daca este posibil, parintii si copiii ar trebui asezati la aceeasi masa sau la mese apropiate pentru a-i putea supraveghea in permanenta. Cea mai rapida modalitate de a distruge seara unui invitat este sa-l asezati langa o masa de copii. Desi ar parea o idee buna sa puneti toti copiii la masa, un grup de copii nesupravegheati este cel mai rapid mod de a transforma o receptie eleganta intr-o gradinita. O alta modalitate, ce-i drept, moderna si putin costisitoare, este aceea de a angaja un animator socio-educativ care sa aiba diverse activitati pentru ei.

Cand sunt mai multi impreuna, copiii nu se avanta sa manance, ci sa termine repede pentru a avea mai mult timp de joaca. Acesta este motivul pentru care ar fi cel mai eficient sa comandati portii pentru copii. In acest fel evitati risipa.

Copiilor le place sa se distreze, iar muzica buna nu va face decat sa-i sprijine in acest sens. Pentru o nunta cu mare fast precum cea in care sunt prezenti si mari si mici, Magic Orchestra este una dintre cele mai cautate si solicitate formatii de nunta. Daca doriti informatii despre aceasta formatie de nunta din Bucuresti, accesati https://magicorchestra.ro/ si apelati la numerele disponibile.

Follow by Email