Blog

MODURI INEDITE DE A O CERE IN CASATORIE PE ALEASA INIMII

A venit un nou sezon de nunti si iar va prezentati peste tot fara partenera? Poate ar fi cazul sa stabilizati relatia curenta cu ajutorul unui inel de logodna! Nu e atat de complicat de ales inelul pe cat e de complicat sa o cereti in casatorie. Stati linistit, multi barbati se confrunta cu asemenea probleme, insa ideile puse la dispozitie de echipa Magic Orchestra, maestii ceremoniilor perfecte, va vor fi de mare ajutor!

Este adevarat ca o cerere in casatorie trebuie sa fie surprinzatoare, insa nu faceti mai mult decat va simtiti confortabil sa faceti. Daca aveti rau de inaltime, sigur nu e o idee buna sa o cereti in casatorie intr-un zbor cu avionul sau la un salt cu parasuta, insa sunt o multime de posibilitati inedite prin care sa-i aratati celei dragi cat de mult o iubiti si apreciati!

Faceti un obicei din a merge la restaurant, eventual acelasi restaurant, o data, de doua, de trei ori, astfel incat sa intre totul pe un fagas normal. Ineditul va fi atunci cand ii veti cere chelnerului sa puna inelul de logodna in desertul ales. Si daca tot a gasit inelul in prajitura, e bun prilej de a solicita mana fetei.

Daca sunteti genul de barbat care prefera sa fie mai discret, o idee ar fi sa tineti un jurnal al relatiei voastre, cu date si ore exacte, cu faze hazlii si tot felul de momente petrecute in doi. La finalul jurnalului puneti intrebarea cea mare alaturi de dorinta de a continua povestea impreuna. Ar fi foarte nostim sa lase citirea jurnalului pe alta data, iar dumneavoastra sa asteptati cu sufletul la gura raspunsul pe care vi-l datoreaza!

Daca sunteti o fire romantica, puteti alege un loc in natura, cu iarba si copaci, unde sa creati un decor de poveste pentru o cina in doi. Muzica buna, decor delicat, emotii si multa dragoste. O muzica autentica in natura ar putea fi ciripitul pasarilor sau susurul apei de izvor, insa ar fi chiar inedit sa cereti ajutorul unor interpreti. Solicitati ajutorul din partea Magic Orchestra si cu putin noroc veti putea face cea mai frumoasa supriza.

Magic Ochestra poate oferi banduri de nunta in Bucuresti, insa poate participa si la altfel de evenimente private, cum ar fi o cerere in casatorie, o lansare de carte, un botez sau o aniversare. Daca sunteti in cautare de formatii de nunta sau pentru alte evenimente, incepeti cautarea accesand https://magicorchestra.ro/!