Blog

Imbracamintea potrivita pentru o nunta

Cel mai important lucru pe care trebuie sa vi-l amintiti atunci cand faceti cumparaturi pentru o nunta este ca doriti sa aratati bine si elegant, insa nu doriti sa eclipsati mireasa. Ca invitat puteti purta orice va face sa va simtiti bine, numai ca trebuie sa tineti cont de cateva detalii:

  1. Nu se cuvine sa purtati o rochie sau un costum alb! Aceasta culoare le este atribuita mirilor. Desi nu se mai respecta traditia si unele mirese aleg sa poarte alte culori, totusi nu va imbracati in alb. Nu doriti ca atunci cand cineva se uita la fotografii sa va confunde cu mireasa, nu-i asa?
  2. Respectati intotdeauna afilierile religioase ale mirilor. Desi multi aleg sa intre oricum intr-o biserica, ar fi bine sa pastrati o minima decenta in acest sens. Rochiile cu decolteu adanc si spatele dezgolit sunt mai potrivite pentru petrecere decat pentru ceremonia religioasa!
  3. Era o regula ca la nunti nu se poarta, pe langa imbracamintea alba, nici cea de culoare neagra. Au apus acele vremuri, acum negrul este o culoare intens purtata si care aranjeaza foarte bine orice corp, mai ales daca este accesorizata corespunzator.

Acum cativa ani doamnele erau foarte stresate cu privire la tinuta de nunta. Acum lucrurile s-au mai relaxat, in sensul ca se practica si nunti tematice in care mirii impun tinuta, deci este mult mai usor de ales. Mirii care au curajul sa porneasca pe drumul unei nunti tematice cu tinuta lejera, decor de paie si alte detalii neobisnuite chiar sunt niste deschizatori de drumuri si merita multa apreciere.

magicorchestra.ro | Formatii de nunta din Bucuresti

In fond, la nunta este indicat sa purtati hainele in care va simtiti bine, in care va este comod sa stati o noapte intreaga si care va permit sa dansati nestingherit. Daca tot a venit vorba de dans, acesta nu poate exista in lispsa unei formatii de nunta cu solisti de calitate. Fie ca sunteti direct interesati de formatii de nunta din Bucuresti sau cunoasteti pe cineva care cauta o formatie, nu ezitati sa le vorbiti de Magic Orchestra! Puteti vedea detalii despre aceasta formatie accesand https://magicorchestra.ro/!

Follow by Email