Blog

Dansul mirilor – o provocare la distractie

Stiti care este cel mai asteptat moment al unei petreceri de nunta? In primul rand, dansul mirilor si mai apoi tortul miresei. Acestea doua sunt, poate, cele mai fotografiate, filmate si memorabile momente.

Urmeaza sa va casatoriti si nu va pricepeti la dans? Fiti fara griji pentru ca toate lucrurile se invata. Nu trebuie sa fiti dansatori profesionisti pentru a crea un moment deosebit. Pana la urma primul dans este momentul vostru, un moment special si unic, si ar trebui sa se desfasoare intr-un mod care va caracterizeaza pe voi. Nu conteaza ca la alte nunti mirii au reusit sa faca un adevarat spectacol din primul dans, tot ce conteaza este sa va simtiti voi bine, relaxati si degajati. Puteti cere ajutorul unor specialisti in ceea ce priveste coregrafia, iar repetand veti stapani miscarile.

Daca tot a venit vorba de repetitie, odata ce ati stabilit o coregrafie, incercati sa o repetati  cat mai mult. Pana la urma dansul este o forma de relaxare, perioada dinaintea nuntii este stresanta, asa ca repetati pentru a va detensiona si pentru a avea parte de relaxare la nivel inalt. In plus, veti avea parte de multa distractie impreuna, iar momentele fericite sunt tot ce conteaza!

Intotdeauna simplitatea este cea care ofera frumusete tuturor lucrurilor, de ce n-ar face-o si in cazul dansului vostru? Acesta este motivul pentru care trebuie sa alegeti o coregrafie simpla, cu pasi usor de retinut si exacutat si o melodie dansanta al carei ritm este usor de identificat si de tinut. Cat despre melodie, exersati pe o piesa inregistrata, insa la nunta dati unda verde interpretilor alesi sa o cante. Dansul pe muzica live se simte si se traieste diferit. Nu va fie teama de variatiile de ritm sau de tempo, avand in minte pasii de dans veti sti ce aveti de facut.

Daca sunteti in cautare de formatii de nunta din Bucuresti care sa va sprijine in tot ce tine de muzica de nunta, ar fi bine sa luati legatura cu Magic Orchestra. Veti putea alege interpreti sau trupa de nunta care sa va satisfaca toate preferintele muzicale, iar un plus puteti avea parte si de alte servicii oferite tot de Magic Orchestra. Pentru a afla despre ce este vorba, accesati https://magicorchestra.ro/!